top of page

Taksi

Markkinoiden nopein välityspalvelu

LeadDesk Solutionsin taksialalle suunniteltu TaxiConnect palvelu tarjoaa markkinoiden nopeimmat välityspuhelut. Tekniikkamme on kehitetty eritysesti taksialalle, vähentämään taksiasiakkaiden jonotusaikoja ja puhelun välitysaikoja.

Lataa TaxiConnect-esite tästä

tai katso video!

Ruuhkahuiput hallinnassa

Palvelumme nopeuden ansiosta yksittäisen välityspuhelun kesto voi kilpailevaan järjestelmään nähden parantua jopa 35%. Tämän lisäksi järjestelmämme kestää tutkitusti kaikkein kiivaimmatkin ruuhkatilanteet, esimerkiksi suurtapahtumien yhteydessä.

Palvelumme helppokäyttöisyys on alalla tunnettu, ja voimme taata, että välityskeskuksen työntekijät arvostavat palveluamme.

Kokonaisvaltainen ratkaisu tuo kustannustehokkuutta

Voimme tarjota teille kokonaisvaltaisen ratkaisun alkaen IP-operaattoripalveluista. Kauttamme saat kaikki välityskeskuksen työhön tarvittavat palvelut ja laitteet keskitetysti ja kustannustehokkaasti.

Kattavan raportointimme ansioista välityskeskuksen toiminnan kehittäminen ja resursointi on helppoa. Työtyytyväisyys on tutkitusti parantunut asiakkaidemme keskuudessa ja välityspalvelumme luotettavuusaste on 99.9%

Katso käyttäjäkokemuksia referensseistämme tai ota yhteyttä!

Anna meidän auttaa

Vastaamme mielellämme kysymyksiinne ja keskustelemme kanssanne teille sopivasta palveluratkaisusta. Lisää tietoa palveluistamme voitte lukea blogistamme tai jättää yhteydenottopyynnön.

Alla olevalta videolla Jytaksin Pia Pärnänen kertoo miten TaxiConnect toimii Jytaksilla:

”Työni on helpottunut sen jälkeen, kun otimme TaxiConnectin käyttöömme. Voin hallinnoida eri palveluryhmiä ja valmistautua ruuhka-aikoihin, sillä nyt ne on helpompi tunnistaa raporttien avulla.”

-Pia Pärnänen, Jytaksi Oy

Jytaksi Oy valitsi jo kymmenen vuotta sitten LeadDesk Solutionsin TaxiConnect-palvelun helpottamaan omaa toimintaansa.

JYTAKSI.png
Jytaksi-video
bottom of page