Kiinteistöt

Palvelu on osa asukaskokemusta

Asuminen on elämän kulmakiviä ja siihen liittyvissä ongelmissa asiakaspalvelun on oltava kunnossa.

LeadDesk Solutionsin asiakaspalveluratkaisua on kehitetty yhdessä vuokravälittäjien kanssa, ja tarjoamme monipuolisen palveluvalikoiman alan tarpeisiin.

 

Tavoitteemme on, että jokainen asukkaanne kokisi tulevansa huomioiduksi myös kysyntäpiikkien aikaan.

Video palveluistamme

Monikanavainen ja moderni ratkaisu

Palvelumme kantavana ajatuksena on jokaisen asiakaskontaktin systemaattinen ja luotettava hallinta. Järjestelmämme huolehtii saapuvista puheluista ja yhteidenotoista, ja ohjaa ne automatiikan avulla sopivimmalle asiakaspalvelijalle.

 

Tarjoamme asiakkaallenne vaihtoehtoja riippuen hänen asiakaspalvelutarpeensa kiireellisyydestä. Puhelin, sosiaalinen media ja chat ovat kaikki käytettävissä tarpeidenne mukaan.

Vastauspalvelumme huolehtii siitä, että kaikki saapuvat puhelut huomioidaan myös silloin kun asiakaspalvelussanne on ruuhkaa.

Raportointi asiakaspalvelun kehittämisen tukena

Valitsittepa minkä palvelukokonaisuuden tahansa, palvelumme tarjoaa aina kattavan raportoinnin asiakaspalvelun ja liiketoiminnan kehittämisen tueksi.

 

Asukastyytyväisyyden ja asiakaspalvelun laadun seuraaminen on helppoa. Kanavasta riippumatta asiakaspalvelua ja eri kanavien kuormitusta on helppo seurata, ja voitte tunnistaa itsellenne tärkeitä kehityskohteita.

 

Lue lisää Contact Centeristämme tai katso asiakaskokemuksia referensseistämme!

Anna meidän auttaa

Vastaamme mielellämme kysymyksiinne ja keskustelemme kanssanne teille sopivasta palveluratkaisusta. Lisää tietoa palveluistamme voitte lukea blogistamme tai jättää yhteydenottopyynnön.

Alla olevalta videolta näet, miten palvelumme auttaa Oulun Sivakkaa:

"Ruuhka-aikoinakin asiakkaiden palvelu on sujuvaa. Valitukset siitä, että asiakkaat eivät pääse puhelinpalveluun, ovat loppuneet LeadDesk Solutions järjestelmän käyttöönoton myötä."

-Maritta Schavikin, asuntopalvelupäällikkö."

Sivakka-konserni otti vuonna 2014 käyttöön LeadDesk Solutionsin Call Center ja Automaattinen Vastauspalvelu -järjestelmät.

Muut toimialasivumme:

 

© 2020 LeadDesk Solutions

Tietosuojaselosteet 1 & 2