top of page

Palvelut

Kaikki palvelumme toteutetaan SaaS-palveluina (Software as Service) ja uusiutunut palvelualustamme tarjoaa teille mahdollisuuden valita käyttöönne juuri teidän toimintaanne tukevat ratkaisut.

Palvelumme mukautuu saumattomasti yrityksenne tarpeisiin ja kasvaa tarvittaessa mukananne. Lisäominaisuuksien käyttöönotto tarpeidenne muuttuessa on myös helppoa, ja tarjoamme aina asiakkaillemme mahdollisuuden säännölliseen yhteistyön kehittämiseen.

Vuosien saatossa monet palvelumme ominaisuuksista on kehitetty yhdessä asiakkaidemme kanssa ja haluamme jatkaa tällä linjalla myös tulevaisuudessa.

Vastauspalvelu

Automaattinen Vastauspalvelu on vastauspalvelujärjestelmä, joka huolehtii yritykseen tulevien asiakaspuheluiden käsittelystä. Puhelut, joihin ei ehditä tai voida vastata, ohjautuvat Automaattiseen Vastauspalveluun.

Lisää
palvelut_vastauspalvelut_blue@2x.png

Call Center

Automaattinen Call Center on yrityksen sisäinen, automatisoitu puhelunohjaus- järjestelmä, joka ohjaa yritykseen tulevat puhelut oikealle henkilölle, tarvittaessa priorisoiden. Puheluun vastatessa asiakkaan tiedot saadaan automaattisesti näkyviin. 

Lisää
palvelut_call_centre_blue@2x.png

Contact Center

Automaattinen Contact Center on yrityksen sisäinen, automatisoitu kontaktienohjaus- järjestelmä, joka ohjaa yritykseen tulevat kontaktit oikealle henkilölle, tarvittaessa priorisoiden.  Integraatio asiakaspalvelujärjestelmään ja monipuolinen raportointi ovat palvelumme vahvuuksia.

Lisää
palvelut_contact_centre_blue@2x.png

Operaattoripalvelut

Tarjoamme monipuoliset IP-vaihdepalvelut alkaen SIP-yhteydestä päätelaitteisiin asti. Yhdistäessäsi muut palvelumme operaattoripalveluihimme, saat tutkitusti erittäin luotettavan ja jatkuvasti kehittyvän palvelun yrityksesi yhteydenpidon tueksi.

Lisää
palvelut_operaattorit_blue@2x.png
bottom of page