top of page
toimialat@4x.png

Toimialat

Olemme kehittäneet palvelujamme yhdessä asiakkaiden kanssa, tavoitteenamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme mahdollisuuden keskittyä heidän omaan osaamiseensa.

 

Puhelin- ja viestiliikenteen hallintaan kehitetyt palvelumme, sekä operaattoripalvelumme, mukautuvat yrityksesi toimintaympäristön ja tarpeiden mukaan.

Meiltä löytyy toimialakohtaista erityisosaamista, mutta myös joustavuutta mukautua uusiin ja haastaviinkin toimintaympäristöihin.

Kaiken työmme keskiössä on lähes täydellinen toimintavarmuus ja tuki asiakkaillemme, jotta viestiliikenteen hallinta olisi asiakkeidemme kilpailuvaltti.

Asiakaspalvelukeskukset

Palvelualustamme mukautuu yrityksesi asiakaspalvelutarpeiden mukaisesti kevyestä ylivuotopalvelusta kokonaisvaltaiseen Contact Centeriin asti.

Tuotteemme tarkoitus on tarjota yrityksenne asiakaspalvelun tueksi järjestelmät, joiden avulla voitte kehittää asiakaspalveluanne ja tehdä siitä merkittävän kilpailuedun.

 

Yhtään asiakaskontaktia ei menetetä ja kattava raportointi mahdollistaa asiakaspalvelun systemaattisen kehittämisen.

frontpage_asiakaspalvelu_blue@2x.png
Lisää

Sote

Olemme jo vuosia tehneet yhteistyötä eri sosiaali- ja terveysalan toimijoiden kanssa parantaakseen heidän asiakaspalveluaan. Palvelumme tasoittaa asiakaspalvelun ruuhkahuiput ja automatisoi puhelujen ohjauksen ja takaisinsoittojen hallinnan.

Terveysasioissa kuulluksi tuleminen ja keskustelu on tärkeää, ja järjestelmämme mahdollistaa tähän keskittymisen.

frontpage_sote_blue@2x.png
Lisää

Energia

Energia-alalla tieto on arvokasta. Sähköverkkoyhtiöiden järjestelmiin tiiviisti integroidut viestintäpalvelumme mahdollistavat tehokkaan tiedonkulun, niin asiakaskohtaamisissa, kuin sähköverkon korjaustoimissakin.

Vianhallinnan kustannukset laskevat ja yrityksen tehokkuus paranee, kun ammattilaisten käytössä on heitä varten suunnitellut kommunikaatioratkaisut.

frontpage_energia_blue@2x.png
Lisää

Taksi

Erityisesti taksialalle suunniteltu TaxiConnect-palvelumme on äärimmäisen pidetty alan ammattilaisten keskuudessa.

 

Markkinoiden nopein puhelujen välitys tehostaa välityskeskusten toimintaa merkittävästi, ja erinomainen luotettavuutemme takaa välitystoiminnan sujuvuuden myös suurtapahtumien aikaan. 

frontpage_taxi_blue@2x.png
Lisää

Kiinteistöpalvelut

Vuokravälityksen monipuolisiin asiakaspalvelutilanteisiin mukautuva palvelumme takaa asiakaspalvelijoiden työmukavuuden ja tehon.

Suoraan Tampuuri-järjestelmään integroitu palvelumme hakee asiakkaan tiedot jo puheluun vastattaessa ja vapauttaa asiakaspalvelijat hoitamaan tehtäviään. Monikanavapalvelumme avulla kaikki modernit kommunikaatiokanavat ovat käytössä.

Palvelumme on tutkitusti parantanut asukastyytyväisyyttä asiakkaidemme keskuudessa.

frontpage_kiinteistopalvelut_blue@2x.png
Lisää
bottom of page