top of page
  • Writer's pictureCapricode Systems

Sivakka-yhtymä otti käyttöön Capricode Systemsin Call Centerin ja Automaattisen Vastauspalvelun.

Updated: Aug 20, 2018


Sivakka-konserni, joka kuuluu Suomen kymmenen suurimman vuokranantajan joukkoon, on uusinut puhelinjärjestelmänsä täydellisesti. Palvelukokonaisuudessa päädyttiin ratkaisuun, jossa teknisenä alustana toimii DNA:n mobiilivaihde ja lisäarvopalvelut toimittaa oululainen Capricode Systems. Ratkaisu sisältää Call Center –palvelut, Automaattisen Vastauspalvelun sekä raportoinnin. Lisäksi palveluun integroitiin Sivakan käyttämä Tampuuri –asiakashallintajärjestelmä. Puhelun saapuessa asiakkaan tiedot haetaan Tampuurista automaattisesti asiakaspalvelun käyttöön. ”Saimme myös käyttöömme puheluiden nauhoituksen, joka auttaa meitä kehittämään palveluitamme ja selvittämään mahdollisia ongelmatilanteita ”, kertoo Sivakan talousjohtaja Teija Mäenpää.

Suuressa yhtiössä hyvin toimiva puhelinjärjestelmä on asiakaspalvelun kulmakivi. Sen avulla asiakaspalvelun resurssointi voidaan suunnitella järkevästi. Palveluhenkilökunnan työmotivaatio pysyy hyvänä, kun kaikki asiakkaat tulevat palvelluiksi ilman pitkää jonotusta. Teija Mäenpää on uuteen palveluun ja sen käyttöönottoon erittäin tyytyväinen. ”Määrittelimme tarpeet yhdessä toimittajan kanssa, ja kaikkeen löytyi ratkaisu. Käyttöönoton aikana ei menetetty yhtään puhelua”, Mäenpää tiivistää palautteensa.

Capricode Systemsin kehitysjohtaja Jyri Pyrrö kertoo, että Oulun Sivakalle toimitettu järjestelmä perustuu Capricode Systemsin uuteen tuotearkkitehtuuriin. Uusi tuoteperhe valmistui viime vuoden lopulla. ”Kyseessä on Capricode Systemsin kaikkien aikojen merkittävin ja suurin tuotekehityshanke, puhdas pilvipalvelu, joka tuo tuotteemme täysin uudelle tasolle”, Pyrrö arvioi. ”Sivakan kokoisten asiakkaiden hoitaminen vaatii kunnollisen alustan".

Recent Posts

See All

Capricode Systems siirtyy osaksi LeadDesk-konsernia

Arvoisa asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme, Capricode Systems Oy siirtyy osaksi LeadDesk Oyj:tä 01.10.2020 alkaen. Kaikki Capricode Systemsin tarjoamat viestintäratkaisut sekä asiakaspalvelu jatkuvat

Comments


bottom of page