top of page
  • terolepisto

Capricode Systems siirtyy osaksi LeadDesk-konsernia

Arvoisa asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme,

Capricode Systems Oy siirtyy osaksi LeadDesk Oyj:tä 01.10.2020 alkaen.

Kaikki Capricode Systemsin tarjoamat viestintäratkaisut sekä asiakaspalvelu jatkuvat keskeytyksettä ja muutoksetta. Myös yhteyshenkilönne pysyvät samoina. LeadDeskin suuremmat resurssit mahdollistavat meille jatkossa teidän palvelemisenne entistä paremmilla ja monipuolisimmilla tuotteilla.

LeadDesk lyhyesti

LeadDesk on nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä ohjelmistoyhtiö, joka toimii pilvipohjaisten ohjelmistojen markkinoilla Euroopassa. Yhtiö tarjoaa LeadDesk-pilvipalvelua suurivolyymisen asiakaspalvelun ja myynnin tarpeisiin ja on kasvanut Pohjoismaiden johtavaksi pilvipalveluna tarjottavien asiakaspalvelu- ja myyntiohjelmistojen toimittajaksi. Vuonna 2019 yhtiön liikevaihto oli noin 12,4 miljoonaa euroa. Ulkomaisen lisenssiliikevaihdon osuus ylitti kotimaisen lisenssiliikevaihdon vuoden 2019 aikana, ollen 52 % lisenssiliikevaihdosta. LeadDesk Oyj:n osake on kaupankäynnin kohteena First North Finland -markkinapaikalla kaupankäyntitunnuksella LEADD. Yhtiöllä on toimistot seitsemässä maassa Euroopassa. LeadDesk-pilvipalvelua käyttää yli 700 asiakasta 34 maassa. www.leaddesk.com

Vastaamme mielellämme kaikkiin asiaa koskeviin kysymyksiin joko oman yhteyshenkilönne kautta tai lisätietoja antaa myös Tero Lepistö, p. 050-404 1346.

Yhteistyöterveisin,

Capricode Systems

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page