top of page
  • Writer's pictureCapricode Systems

Capricode Systems Oy:lle myönnettiin AvainlippuYrityksellemme on tänä kesänä myönnetty Avainlippu. Avainlippu on ollut merkkinä suomalaisesta työstä jo yli 50 vuotta.


Olemme ylpeitä saadessamme tunnustusta suomalaisen työn ja palvelun edistämisessä.

Avainlipun saaneita yrityksiä yhdistää kotimaisuus, eettisyys, ekologisuus ja vastuullisuus.


Capricode Systems on täysin suomalaisten omistama, Suomessa toimiva ja suomalaisin voimin ylläpidetty palveluntarjoaja. Tavoitteenamme on, että jokainen suomalainen, joka asioi meidän asiakkaidemme kanssa, kokee tavoitettavuuden ja yhteydenpidon helpoksi ja miellyttäväksi.


Tuotamme yhteys- ja tavoitettavuusratkaisuja kaikenkokoisille yrityksille ja organisaatioille. Palvelumme alkaa vastaamattomien puheluiden käsittelystä ja päättyy monikanavaiseen Contact Centeriin, jonka avulla organisaation kaikki viestiliikenne pysyy hallinnassa ja johdon seurattavissa.


Palvelumme tukee suomalaista hyvinvointia, liikennettä ja kriittisiä järjestelmiä kellon ja vuoden ympäri, eri puolilla Suomea.

Recent Posts

See All

Capricode Systems siirtyy osaksi LeadDesk-konsernia

Arvoisa asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme, Capricode Systems Oy siirtyy osaksi LeadDesk Oyj:tä 01.10.2020 alkaen. Kaikki Capricode Systemsin tarjoamat viestintäratkaisut sekä asiakaspalvelu jatkuvat

Comments


bottom of page