top of page
  • Writer's pictureCapricode Systems

Call Center helpottaa taksinvälitystä

Updated: Sep 19, 2018

Jyväskylän Aluetaksi Oy on ottanut Capricode Systemsin toimittaman Call Centerin käyttöön vuonna 2007. Järjestelmän nimi on TaxiConnect ja se on nimenomaisesti taksinvälityskäyttöön suunniteltu Call Center -puhelinjärjestelmä.


Jyväskylän Aluetaksi Oy (JYTAKSI) on vuonna 1992 perustettu taksien tilauskeskus- ja markkinointiyhtiö, jonka omistavat toiminta-alueen taksiyrittäjät. Jyväskylässä on käytössä sekä normaali TaxiConnect -välityspalvelu, että automaattipalvelut.


Tilausmäärä on noin 800 000, eli yli 2000 tilausta joka päivä kellon ympäri.

Jyväskylän Aluetaksilla oli, ennen Capricode Systemsin toimittamaa järjestelmää, käytössään erään toisen toimittajan puhelinjärjestelmä. He olivat kuitenkin tyytymättömiä siihen ja päättivät kokeilla hyviä kokemuksia herättänyttä Capricode Systemsin TaxiConnect Call Centeriä.


Jyväskylän Aluetaksi tyytyväinen Capricode Systemsin järjestelmään


Call Centerin kattava raportointi auttaa työvuorojen suunnittelussa. Erittäin monipuolista raportointia ja reaaliaikaisen tilan näyttöä apuna käyttäen taksinvälityksen resurssit saadaan tehokkaaseen käyttöön ja palvelutaso optimoitua. Puhelun pituus taksia tilatessa on yleensä kestoltaan varsin lyhyt. Tämän vuoksi TaxiConnectin nopea puhelujen yhdistäminen on erityisen tärkeää.


”Työni on helpottunut sen jälkeen, kun otimme TaxiConnectin käyttöömme. Voin hallinnoida eri palveluryhmiä ja valmistautua ruuhka-aikoihin, sillä nyt ne on helpompi tunnistaa raporttien avulla. Reaaliaikaiset raportit auttavat suunnittelemaan työvuoroja, mutta myös varmistamaan, että eri palveluryhmien palvelutaso pysyy tasaisena koko ajan. Lisäksi TaxiConnect on hyvin helppokäyttöinen", toteaa Pia Pärnänen, palvelupäällikkö, Jyväskylän Aluetaksi Oy.


TaxiConnect Call Center käytössä myös muilla taksinvälitysyhtiöillä


TaxiConnect on alan markkinajohtaja. Järjestelmällä on ohjattu jo yli 15 miljoonaa puhelua ja se on käytössä useilla yhtiöillä Suomessa. Capricode Systems on toimittanut järjestelmän taksivälitykseen Jyväskylän Aluetaksin lisäksi myös Oulun Aluetaksille, Taksi Saimaalle, Kymenlaakson taksille ja Pohjanmaan taksille. Oulun Aluetaksi on ottanut TaxiConnect Call Centerin käyttöön jo vuonna 2004 ja on edelläkävijä järjestelmän käytössä.


TaxiConnect vastaa taksinvälitystoiminnan erityistarpeisiin


TaxiConnect auttaa taksinvälityksessä. Järjestelmä on integroitu ajonvälitysjärjestelmään ja tämä nopeuttaa taksinvälittäjänä toimivan henkilön toimintaa huomattavasti. Call Centerin kattava raportointi auttaa työvuorojen suunnittelussa.


TaxiConnect Call Center pitää sisällään myös seuraavat erinomaiset automaattipalvelut:

VIP-palvelun avulla VIP-asiakkaat saavat tilattua taksin välittömästi, eikä heidän tarvitse jonottaa sekuntiakaan. SuoraTaksi yhdistää puhelun suoraan lähimpään vapaaseen autoon, eikä soittajan tarvitse ikinä jonottaa mikäli vapaita autoja on tarjolla. Piippari/jatkohäly toimii kuljettajien apuvälineenä. Kuljettajan ei tarvitse istua autossa odottamassa kyytejä vaan hän saa hälytyksen puhelimeen, kun kyyti olisi tarjolla.


TaxiConnect muodostuu peruspalveluista eli puhelinvaihteesta/call centerista, sekä automaattipalveluista. TaxiConnect on suomalaista ohjelmisto-osaamista ja tukipalvelut tulevat suoraan valmistajalta. Tuotekehitystä tehdään yhteistyössä välitysyhtiöiden kanssa. TaxiConnectin saa hankittua vuokrattuna, jolloin kustannukset pysyvät samana koko sopimuskauden.


TaxiConnect on koeteltua ja luotettavaa tietotekniikkaa, se on täysin operaattoririippumaton ja helposti laajennettavissa. TaxiConnect soveltuu kaikille  yhtiöille perus- ja suorakorvauskyytien puhelunohjaukseen. Haluatko tietää lisää TaxiConnect -järjestelmästä? Kerromme sinulle mielellämme, ota meihin yhteys!

Recent Posts

See All

Capricode Systems siirtyy osaksi LeadDesk-konsernia

Arvoisa asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme, Capricode Systems Oy siirtyy osaksi LeadDesk Oyj:tä 01.10.2020 alkaen. Kaikki Capricode Systemsin tarjoamat viestintäratkaisut sekä asiakaspalvelu jatkuvat

Comments


bottom of page