top of page
  • Writer's pictureCapricode Systems

Mikä on takaisinsoittojärjestelmä?


Takaisinsoittojärjestelmä on palvelu, joka kokoaa kaikki asiakaspuhelut, joihin et ole kyennyt vastaamaan. Järjestelmällä on kaksi tarkoitus:


1) Tarjota asiakkaillesi kokemus, että heidän yhteydenottonsa on sinulle tärkeä.

2) Mahdollistaa kaikkien vastaamatta jääneiden kontaktien helppo hallinta.


Kenelle?


Takaisinsoittojärjestelmä sopii jokaiselle yritykselle ja organisaatiolle, joka haluaa olla varma, että kaikkiin yhteydenottoihin vastataan. Mitä arvokkaampi yksi asiakas sinulle on, sitä varmemmin hyödyt takaisinsoittojärjestelmästä.

Takaisinsoittojärjestelmä takaa asiakkaillesi kokemuksen siitä, että vastaat heille heti kun ehdit, ja että heidän yhteydenottonsa on sinulle tärkeä.


Järjestelmästä on erityisen paljon hyötyä, jos haluat tarjota asiakkaillesi tunteen siitä, että heitä arvostetaan.


Miksi?


Takaisinsoittojärjestelmän tarkoitus on mahdollistaa parempi asiakaspalvelun taso, varmistaa että kaikki rahanarvoiset kontaktit tulee hoidettua ja selkeyttää asiakaskontaktien hallintaa. Tarkoitusta varten suunniteltu järjestelmä mahdollistaa ajan ja rahan säästämisen.


Miten?


Takaisinsoittojärjestelmä voidaan muokata toimintatapaasi sopivaksi. Yksinkertaisimmillaan palvelu otetaan käyttöön näin:


- Määritellään palveluajat, sekä takaisinsoittojärjestelmän toiminnallisuus aukioloaikana sekä puhelinpalvelun ollessa suljettuna.

- Opastetaan järjestelmän käyttö henkilökunnalle.

- Sovitaan, kuinka takaisinsoitot yrityksessänne hoidetaan.


Palvelumme pitää sisällään paljon muitakin vaihtoehtoja, joilla takaisinsoittojärjestelmää voidaan muokata vastaamaan sinun tarpeitasi. Järjestelmämme on kehitetty yhdessä asiakkaiden kanssa ja yhteinen kehitystyö jatkuu edelleen.


Meillä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus takaisinsoittojärjestelmien käyttöönotoista, joten hoidamme puolestanne siihen liittyvät haasteet. Käyttöönotto vie teidän osaltanne aikaa noin 15 minuuttia!


Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä ja voimme yhdessä katsoa, miten hyvin hoidetut asiakaskontaktit auttaisivat sinun yritystäsi!

Recent Posts

See All

Capricode Systems siirtyy osaksi LeadDesk-konsernia

Arvoisa asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme, Capricode Systems Oy siirtyy osaksi LeadDesk Oyj:tä 01.10.2020 alkaen. Kaikki Capricode Systemsin tarjoamat viestintäratkaisut sekä asiakaspalvelu jatkuvat

Comments


bottom of page